Київську гімназію на Печерську «мінували» всьоме за місяць

Читать на русском
У Києві 9 вересня знову мінували гімназію Успіх. Це вже сьомий випадок з початку навчального року, коли поліція виїжджала на перевірку повідомлення про вибухівку.
Гімназія УспіхФото Слово і діло

У середу, 9 вересня, поліція знову виїжджала на перевірку інформації про замінування гімназії №32 «Успіх» в Києві. Це вже сьомий випадок з початку навчального року у вересні.

Про це повідомляє «Слово і діло».

Мінування та захоплення заручників: як це впливає на суспільні настроїНестабільна ситуація у сфері безпеки є причиною появи тривоги у суспільстві та вплине на громадську думку, вважає експерт.

Як розповіли представники адміністрації школи, сьогодні заняття в столичній гімназії знову намагалися зірвати псевдомінери.

До навчального закладу приїжджала поліція і вибухотехніки. Силовики перевірили будівлю і прилеглу територію, але вибухівку не виявили. У гімназії продовжився навчальний процес.

Гімназію «Успіх» в Києві «мінували» щодня по буднях з початку місяця - 1, 2, 3, 4, 7 і 8 вересня. Сьогоднішній інцидент - сьомий за рахунком.

У всіх попередніх випадках вибухівку також не знаходили.

Серія неправдивих повідомлень про замінування гімназії розпочалася 9 грудня 2019 року. Протягом попереднього навчального року такі повідомлення надходили дев'ять разів. Активне «мінування» почалося 27 травня.

Нагадаємо, раніше в Києві «мінували» Центральний залізничний вокзал, станції метрополітену, а також ТРЦ. Інформація про вибухівку була неправдивою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: