В Ізраїлі запроваджують комендантську годину в 40 містах

Читать на русском
В Ізраїлі з 7 вересня у 40 містах через погіршення епідеміологічної ситуації вводиться комендантська година. Комендантська година буде діяти з 19:00 до 5:00.

В Ізраїлі з 7 вересня у 40 містах через погіршення епідеміологічної ситуації запроваджують комендантська година. Комендантська година буде діяти з 19:00 до 5:00.

У вечірній і нічний час у містах будуть закриті всі підприємства і магазини, крім життєво важливих. Продуктові магазини, аптеки і установи системи охорони здоров'я продовжать працювати, пише The Jerusalem Post.

Зеленський пояснив рішення обмежити паломництво в УманіУкраїна в цьому році закриє Умань для паломників з Ізраїлю на прохання ізраїльського прем'єра Біньяміна Нетаньяху.

«Міністерська комісія з карантину проголосувала за введення обмежень на пересування громадян у вечірні та нічні години, а також за закриття навчальних закладів, за винятком закладів спеціальної освіти», - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, уряд Ізраїлю продовжив заборону на в'їзд іноземцям до 1 жовтня.

Раніше уряд Ізраїлю звернулося до президента України Володимиру Зеленському заборонити в цьому році паломництво в Умань.

В Україні за минулу добу коронавірус підтвердили у 2 174 людей. 379 пацієнтів вчора одужали, а 31 — помер від ускладнень. Найбільше випадків у Києві, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській та Чернівецькій областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: