У ЗСУ за добу понад 40 нових випадків зараження коронавірусом

Читать на русском
За 3 вересня у ЗСУ зареєстровано 42 нових випадки захворювання COVID-19. Всього у Збройних Силах України на коронавірус хворіє 613 осіб.
armyinform.com.ua

За 3 вересня зареєстровано 42 нових випадки захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 серед військовослужбовців ЗСУ. З них на лікуванні в закладах охорони здоров’я перебуває 13 осіб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє пресслужба Медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 04 вересня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 613 осіб. Всього за час пандемії одужала 1241 особа, летальних випадків – 6. На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебуває 547 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби – 65 осіб», – йдеться у повідомленні.

За даними Медичних сил ЗСУ, аналіз захворювань серед військовослужбовців та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми, що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом. Тому командування Медичних сил Збройних Сил України закликає дотримуватися правил карантину та особистої гігієни.

Нагадаємо, В Україні зафіксували антирекорд нових випадків COVID-19.

28 серпня в ЗСУ був зафіксований добовий антирекорд з COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: