Пожежу на Харківщині локалізували

Читать на русском

Масштабну природну пожежу на Харківщині було локалізовано. Внаслідок пожежі було знищено 22 житлових будинків та переселено 33 людини.
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

В Харківській області локалізували масштабну природну пожежу, внаслідок якої було знищено 22 житлових будинків та переселено 33 людини. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«О 13:17 4 вересня пожежу локалізовано. Відкритого вогню немає, проводиться догашування окремих осередків тління лісової підстилки та залишків деревини всередині контрольованого периметру», – йдеться у повідомленні.

За даними ДСНС, до гасіння було залучено 479 осіб та 78 одиниць техніки, з них від ДСНС 235 чоловік особового складу та 54 одиниці техніки, у тому числі 2 пожежних літаки та 1 вертоліт, якими здійснено 73 скиди (254 тони води).

Гасіння пожеж в екосистемах на території Харківської області (Дворічанський район, с. Горобівка)Державна служба України з надзвичайних ситуацій

Нагадаємо, 2 вересня поблизу с. Гороб’ївка, що на Харківщині, виникла пожежа в лісовому масиві. Загальна площа пройдена вогнем складає приблизно 500 га. Внаслідок пожежі знищено 22 житлових будинки, відселено 33 особи та через отруєння продуктами горіння постраждала 1 особа.

Також у Харківській області попередньо оцінили збитки від пожеж.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: