Пожежа на Луганщині: загасили два осередки вогню

Читать на русском
У Луганській області ліквідували два осередки пожеж трави та лісових насаджень. Продовжується гасіння ще чотирьох осередків вогню.
Фото - ДСНС.

У Луганській області ліквідували два осередки пожеж трави та лісових насаджень. Продовжується гасіння ще чотирьох осередків вогню.

Як повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій, вогонь було ліквідовано поблизу села Бараниківка Кремінського району та в Трьохізбенському лісництві. Також рятувальники локалізували два осередки в Станично-Луганському районі поблизу села Геївка та між селом Болотене і смт Станиця Луганська.

Через пожежі в Луганській області загинула людинаУ Луганській області ліквідовано 16 пожеж. Внаслідок пожежі загинула одна особа та дві особи з опіками різних ступенів важкості шпиталізовані.

До гасіння вогню додатково були залучені 135 рятувальників та 27 одиниць техніки. Координацію робіт з гасіння пожеж здійснює оперативна група Головного управління ДСНС України у Луганській області в тісній взаємодії з командуванням Операцій об’єднаних сил.

Нагадаємо, у Луганській області 2 вересня внаслідок надзвичайної пожежної небезпеки зафіксовано 24 загоряння сухої трави на площі близько 1200 гектарів.

Раніше ми писали, що постраждали двоє військових.

Через пожежі загинула одна особа та дві особи з опіками різних ступенів важкості шпиталізовані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: