Через пожежі в Луганській області загинула людина

Читать на русском
У Луганській області ліквідовано 16 пожеж. Внаслідок пожежі загинула одна особа та дві особи з опіками різних ступенів важкості шпиталізовані.

У Луганській області ліквідовано 16 пожеж. Внаслідок пожежі загинула одна особа та дві особи з опіками різних ступенів важкості шпиталізовані.

Про це повідомляє пресцентр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Наймасштабніші лісові пожежі в УкраїніПротягом останніх дев'яти років в Україні за кількістю випадків загоряння лісу лідирує 2017 рік – 2 тисячі 371 випадок.

Станом на зараз продовжується гасіння 6 осередків пожеж сухої трави та лісових насаджень на загальній площі 945 га в Кремінському, Новоайдарському та Станичо-Луганському районах.

До гасіння пожеж задіяно 378 чоловік та 68 одиниць техніки від ДСНС. З метою надання допомоги у гасінні лісових пожеж на території Луганської області від ДСНС додатково залучено 135 чол та 27 од. техніки з Донецької, Дніпропетровської, Полтавської областей.

Нагадаємо, під час гасіння лісових пожеж в Луганській області постраждали двоє військових.

Також відомо, що на Харківщині, де вчора стало відомо про маштабну лісову пожежу, рятувальники продовжують гасити вогонь.

Станом на ранок четверга, 3 вересня, осередки пожежі в населених пунктах Гороб’ївка та Грянинівка ліквідовано. Продовжують гасити вогонь у лісі.

Повністю згоріло одне село і ще як мінімум два - охоплені полум'ям.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: