Під Києвом відбулася стрілянина в кафе, є поранені

Читать на русском
Сьогодні вночі, 3 вересня, відбулася стрілянина в місті Українка (Київська область). Після інциденту до лікарні звернулися троє постраждалих чоловіків з пораненнями.
24 канал

Сьогодні вночі, 3 вересня, відбулася стрілянина в місті Українка (Київська область), є постраждалі. Про це повідомляє пресслужба поліції області.

За даними поліції, вночі група невідомих осіб приїхала на автівках з Києва до Українки і влаштувала стрілянину. Коли за вказаною адресою прибули правоохоронці, працівники кав’ярні зробили все, щоб прибрати речові докази, зокрема зібрали гільзи.

«Відомо, що після інциденту до лікарні звернулось троє потерпілих чоловіків з пораненнями. Один з них потім втік. Особи отримали поранення з травматичної зброї , але надавати пояснення поліцейським вони відмовились», – сказано в повідомленні.

Наразі слідчі поліції відкрили два кримінальних провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) та за ст. 396 (приховування злочину) КК України.

Правоохоронці вже провели два невідкладних обшуки щодо отримання відеозаписів з кав’ярні. Зараз тривають пошуки та встановлення та затримання осіб, причетних до стрілянини.

Нагадаємо, 27 серпня у Харківській області розстріляли автобус.

Раніше у Києві обстріляли службовий автомобіль патрульної поліції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: