У Івано-Франківську продовжили літні канікули для школярів

Читать на русском
Івано-Франківськ потрапив до червоної зони через показники захворювання на коронавірус, тому міська влада продовжила для дітей літні канікули до 11 вересня.
Фото з відкритих джерел.

У зв’язку із тим, що Івано-Франківськ потрапив до «червоної» зони через показники захворювання на коронавірус, міська влада продовжила для дітей літні канікули до 11 вересня.

«Ми оголошуємо канікули в школах. Ми продовжуємо. З 1 по 11 вересня будуть канікули, а не дистанційне навчання», - сказав міський голова Руслан Марцінків на брифінгу 31 серпня.

Зона ризику: чи може місцева влада скасувати посилення карантинуКонтроль за посиленням карантину належить службам центрального підпорядкування, тому заяви місцевих політиків можна розцінювати лише як політичні, вважає експерт.

Нагадаємо, раніше міська влада повідомила, що збирається оскаржити постанову Кабміну, якою Франківськ внесли до «червоної» зони, в Окружному адмінсуді Києва.

Марцінків вважає суб'єктивними критерії віднесення регіонів до певної зони. Зокрема, заповненість ліжок.

Відзначимо, мер Івано-Франківська раніше висловився проти посилення карантину, а саме - потрапляння міста до «червоної зони».

В Україні на минулому тижні оновили карантинні зони. Новий поділ почав діяти з 31 серпня і збережеться 14 днів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: