Німецькі лікарі заявили про отруєння Навального

Читать на русском
Російського опозиціонера Олексія Навального ймовірно отруїли речовиною групи холінестерази. Такі результати представили німецькі лікарі за результатами діагностики.
facebook.com/navalny

Російського опозиціонера Олексія Навального ймовірно отруїли речовиною групи холінестерази. Такі результати представили німецькі лікарі за результатами діагностики.

Про це повідомили в берлінській клініці «Шаріте», де проходить лікування Навальний.

Як відзначили в клініці, наявність «холінестерази» було підтверджено декількома оцінками, однак щоб точно визначити конкретну речовину медики проведуть додатково ще одні аналізи.

«Клінічні дані вказують на інтоксикацію речовиною з групи активних речовин, які називаються інгібіторами холінестерази. Конкретна речовина ще не відома, і було розпочато ще один великий аналіз», - повідомили в клініці.

Лікарі уточнили, що Навальний залишається в штучній комі. Загрози його життю немає, проте можливі довгострокові наслідки.

«Перебіг хвороби залишається неясним, не можна виключати довгострокові наслідки, особливо в області нервової системи, у будь-який момент», - повідомили в клініці.

Нагадаємо, 20 серпня Олексію Навальному стало зле в літаку, на якому він летів з Томська до Москви, після чого лайнер екстрено приземлився в Омську. Після цього опозиціонера госпіталізували вже без свідомості. Він знаходився в реанімації з підключеним апаратом ШВЛ. Зараз він перебуває на лікуванні в Німеччині.

Раніше в США відреагували на отруєння Навального.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: