СБУ затримала причетного до підпалу авто журналістки «Радіо Свобода»

Читать на русском
СБУ Львівщини затримала майора поліції Михайла Чердака, якого вважають причетним до організації підпалу авто журналістки Радіо Свобода Галини Терещук.
Фото - СБУ Львівщини.

СБУ Львівщини затримала майора поліції Михайла Чердака, якого вважають причетним до організації підпалу авто журналістки «Радіо Свобода» Галини Терещук.

«Оперативниками СБУ в області розшукано та затримано причетного до підпалу авто журналістки поліцейського. Наразі готуємо клопотання про обрання міри запобіжного заходу», — повідомила сьогодні увечері прокурорка Львівської області Ірина Діденко.

Обіцянки та гучні заяви генпрокурорів щодо резонансних справХто вбив Катерину Гандзюк та Павла Шеремета? Хто замовив вбивство Георгія Гонгадзе? Чи дізнаємося правду про масові розстріли на Майдані? Нагадуємо деякі гучні заяви генпрокурорів щодо резонансних розслідувань.

43-річний старший оперуповноважений кримінальної поліції Франківського відділу, за версією слідства, у змові із замовником підшукав виконавця, дав йому завдання, а після цього передав кошти за виконану роботу. Підозру йому підготували ще 11 лютого, але він переховувався, його оголосили у розшук.

Нагадаємо, в ніч на понеділок, 17 серпня, невідомі підпалили автомобіль програми журналістських розслідувань «Схеми», який належить водієві програми – учаснику знімальної групи Борису Мазуру.

Очевидці розповіли, що перед займанням автомобіля чули «хлопок». Автомобіль спершу гасили сусіди, потім пожежники. Передня частина авто вигоріла дуже швидко.

Також президент Володимир Зеленський відреагував на інцидент.

За фактом підпалу автомобіля водія програми журналістських розслідувань «Схеми», відкрито кримінальне провадження.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: