Свіжий рейтинг партій: «Слуга народу» втрачає позиції

Читать на русском

За інформацією соціологів, в тому випадку, якби дострокові вибори до Ради відбулися наприкінці липня, до парламенту потрапили б 5 політичних сил.
Апостроф

За інформацією соціологів, в тому випадку, якби дострокові вибори до Ради відбулися наприкінці липня, до парламенту потрапили б 5 політичних сил. Партія «Слуга народу» продовжує втрачати свої позиції.

Про це свідчать дані опитування Центру «Социс» і Центру Разумкова.

За даними опитування, за партію «Слуга народу» проголосували б 25,5% громадян (серед тих, хто визначився і піде на вибори).

За партію «Опозиційна платформа - За життя» готові голосувати 18,3% респондентів, за партію «Європейська солідарність» - 18,1%, за партію «Батьківщина» - 10,4%, за партію «Сила і честь» - 6, 5%.

Решта партій отримає менш як 2%.

Спільне опитування Центру «Социс» і Центру Разумкова проведено 21 - 28 липень серед 4000 респондентів по всій Україні за виключення окупованих Росією територій. Метод збору первинної соціологічної інформації - стандартизоване інтерв'ю face-to-face за місцем постійного проживання респондентів.

Нагадаємо, якби вибори до парламенту відбулися в кінці червня цього року, то за партію «Слуга народу» проголосували б 29,3% громадян (серед тих, хто буде голосувати та визначився з вибором).

Раніше експерт «Слово і діло» пояснив, які шанси є у кандидатів від провладної партії перемогти на місцевих виборах, які заплановані на 25 жовтня.

Також «Слово і діло» розбиралася, кого і до яких органів влади українці обиратимуть на місцевих виборах-2020.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: