В Україні почалися ІФА-тестування прикордонників

Читать на русском
Співробітники Держприкордонслужби почали проходити ІФА-тестування на COVID-19. На сьогодні в ДПСУ - вже 103 випадки коронавірусу.
dpsu.gov.ua

Військовослужбовців і працівників Державної прикордонної служби почали тестувати на наявність антитіл до COVID-19.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ в п'ятницю, 26 червня.

Новий антирекорд: в Україні виявлено 1 109 випадків коронавірусу за добуЗа минулу добу коронавірус в Україні виявили у 1 109 осіб, було зафіксовано 19 летальних випадків.

Як повідомляється, в першу чергу ІФА-тестування проходять прикордонники, які контактували з хворими на COVID-19. А також ті, хто під час виконання службових обов'язків був змушений контактувати з великою кількістю людей.

Всього станом на 26 червня вже зареєстровано 103 випадки захворювань на COVID-19 з числа особового складу Державної прикордонної служби.

Одужали 56 осіб, ще 46 продовжують лікуватися - 15 стаціонарно і 31 - амбулаторно. Також був один летальний випадок. Ще понад 200 прикордонників, які контактували з хворими на COVID-19, знаходяться під наглядом медиків.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що в Збройних силах України за добу зареєстровано ще 7 випадків коронавірусної інфекції, всього хворіють 146 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: