Ситуація на Донбасі: бойовики тричі порушили режим припинення вогню

Читать на русском
З початку п'ятниці, 7 серпня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі проросійські бойовики тричі порушували режим припинення вогню.

З початку п'ятниці, 7 серпня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі проросійські бойовики тричі порушували режим припинення вогню. При цьому ситуація на Донбасі залишається контрольованою.

Про це йдеться у зведенні командування ООС.

Особлива економічна зона на Донбасі: чи прийдуть інвестори на спеціальні умовиСтворення особливої економічної зони без чинних державних інституцій та правопорядку в регіоні не створить умов для економічної діяльності, вважають експерти.

Так, сьогодні окупаційні сили здійснили неприцільну провокацію зі стрілецької зброї поблизу Новолуганського, неподалік Шумів стріляли з підствольного гранатомета, а в районі Травневого найманці застосували автоматичний гранатомет.

«На всіх ділянках відповідальності українських підрозділів у районі проведення операції, режим тиші зберігався повною мірою. Військовослужбовці на свідомі провокації з боку противника вогонь у відповідь не відкривали», - заявили в штабі.

Крім того, неподалік окупованого населеного пункту Ужівка проросійські сили проводили інженерні роботи в сторону Водяного, що є порушенням домовленостей Тристоронньої контактної групи.

Раніше ОБСЄ зафіксувала понад 250 порушень на Донбасі з початку перемир'я.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: