Стало відомо, коли повернуть всі гроші за пробне ЗНО

Читать на русском
МОН повернуло вже більше половини коштів, сплачених учасниками скасованого пробного ЗНО. Виплата грошей триватиме до 1 грудня.
фото з відкритих джерел

Міністерство освіти і науки повернуло вже більше половини коштів, сплачених учасниками скасованого пробного ЗНО. Виплата грошей триватиме до грудня.

Про це в четвер, 6 серпня, повідомила пресслужба Мінфіну.

Результати ЗНО-2020: які предмети виявилися найскладнішими для випускниківНайважчими предметами для українських школярів на ЗНО-2020 виявилися історія та математика.

Згідно з повідомленням, на сьогодні виплачено 27,354 млн грн. Це 52,15% від загальної суми сплачених внесків за участь у пробному ЗНО. Гроші отримали 110 554 учасників з 218 663 зареєстрованих.

Як уточнили в Мінфіні, гроші повертатимуть через відділення ПриватБанку до 1 грудня.

Нагадаємо, в цьому році пробне ЗНО скасували через ситуацію з коронавірусом в Україні. Вона відбулася в режимі онлайн. При цьому основна сесія тестування все ж відбулася.

У Кабміні запевнили, що гроші за пробне ЗНО повернуть в повному обсязі. Учасники отримають повідомлення від банку з інформацією про зарахування грошей, якщо вони мають банківську картку ПриватБанку, або про те, що карта з грошима чекає їх в найближчому відділенні ПриватБанку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: