Зведення ООС: бойовики двічі обстріляли українські позиції

Читать на русском
Російсько-окупаційні війська на Донбасі минулої доби здійснили два провокативних постріли, ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.
пресцентр ООС

Російсько-окупаційні війська на Донбасі минулої доби здійснили два провокативних постріли, ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.

Про це повідомили у пресцентрі штабу ООС.

«Спершу ворог здійснив один постріл з автоматичного станкового гранатомету поблизу населеного пункту Південне. А вже за 15 хвилин вчинив таку ж провокацію і неподалік Красногорівки», — написали військовослужбовці.

«Розуміючи справжні підступні наміри та провокативну тактику ворога українські воїни на дії противника вогонь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед наших захисників немає», — повідомили у штабі.

Зазначається, що від початку поточної доби на ділянках відповідальності наших підрозділів обстрілів з боку збройних формувань РФ не зафіксовано.

«Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» на контрольовану Об’єднаними силами територію прибуло 1247 осіб. В зворотному напрямку — 739 осіб. З вини окупантів КПВВ «Мар’їнка» та «Новотроїцьке» не функціонували», — повідомили у штабі.

Нагадаємо, з початку набуття чинності угоди про перемир'я на Донбасі українська сторона нарахувала 14 провокацій з боку проросійських бойовиків.

Раніше Кравчук назвав перші кроки на переговорах щодо Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: