В Україні за добу майже 1200 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
За минулу добу в Україні підтвердили ще 1172 випадки коронавірусної хвороби. Найбільше - у Львівській, Івано-Франківській областях і Києві.
Фото Слово і діло

За минулу добу в Україні підтвердили ще 1172 випадки коронавірусної хвороби. Найбільше - у Львівській, Івано-Франківській областях і Києві.

Про це свідчать дані Ради національної безпеки і оборони вранці 1 серпня.

Україна отримає від ВООЗ вакцину від коронавірусу для 20% населенняВсесвітня організація охорони здоров'я після появи вакцини від коронавірусу зможе надати її за спеціальною програмою для кожного п'ятого українця.

За добу в Україні підтвердили 1172 нових випадки коронавірусу. Найбільше - у Львівській (145), Івано-Франківській (123) областях та Києві (101 випадок).

За весь час пандемії в Україні виявили 71 056 випадків COVID-19. При цьому одужали 39 308 осіб, з яких 556 - за останню добу.

За даними РНБО, за добу в Україні померли від коронавірусної хвороби ще 16 осіб. Загальна кількість жертв на сьогоднішній день складає 1709 осіб.

Нагадаємо, 31 липня Центральна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій прийняла рішення поділити Україну на чотири зони карантину. Йдеться про зелену, жовту, помаранчеву і червону зони.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: