У МОЗ уточнили особливості роботи дитячих таборів

Читать на русском
Якщо регіон, де працюють дитячі табори, перейшов із зеленої зони в помаранчеву або червону, то набір нових змін відпочиваючих припиняється.
kmu.gov.ua

Якщо регіон, де працюють дитячі табори, перейшов з «зеленої» зони в «помаранчеву» або «червону», то набір нових змін відпочиваючих припиняється.

Про це розповів головний санітарний лікар, заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко на брифінгу 1 серпня.

Україну поділили на чотири зони карантинуЦентральна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій схвалила рішення поділити Україну на чотири зони карантину.

«Якщо під час оздоровчої зміни регіон переходить з «зеленої» або «жовтої» в «помаранчеву» і заклад оздоровлення знаходиться в цій зоні, то діє заборона на прийом дітей в нові зміни, а діти, які будуть знаходяться на оздоровленні, будуть продовжувати завершувати зміну. Також коли район переходить в «помаранчеву» зону, діє заборона прийому оздоровчими закладами в «зеленій» і «жовтої» зоні дітей з «помаранчевої» зони», - сказав Ляшко.

Як відомо, МОЗ дозволило з 1 серпня роботу дитячих таборів тільки в тих регіонах, які знаходяться в «зеленій» і «жовтій» зонах.

В Україні з 1 серпня змінилися правила карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: