Кількість постраждалих у ДТП у Криму зросла

Читать на русском
У Криму в дорожньо-транспортній пригоді з мікроавтобусом кількість постраждалих збільшилася до 10 осіб. Раніше повідомлялося про 7 потерпілих.
ФОТО - ГУ МНС РФ у Криму

У Криму в дорожньо-транспортній пригоді з мікроавтобусом кількість постраждалих збільшилася до 10 осіб. Раніше повідомлялося про 7 потерпілих.

Про це повідомляє «Інтерфакс», 4 людей, які зазнали травм, перебувають у сімферопольській лікарні. Двох з них оперують і ще двоє перебувають під спостереженням. Крім того, двоє дітей отримали в аварії незначні синці та забої, їх забрав батько.

Топ-15 найбільш аварійних трас в УкраїніНайбільше аварій сталося на трасі М-06 Київ-Чоп. Небезпечні також дороги Київ-Одеса і Київ-Харків.

Також постраждалу вагітну жінку направили до перинатального центру. Ще троє поки залишаються в лікарні Білогірська, поруч з яким сталася ДТП, за одним з них спрямована машина швидкої допомоги.

Раніше повідомлялося, що мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter зіткнувся з вантажівкою «КамАЗ» в Білогірському районі на трасі «Таврида». За попередніми даними, водій заснув за кермом. Унаслідок ДТП загинули 8 чоловік, включаючи водія.

Нагадаємо, в Миколаєві маршрутка потрапила в ДТП, постраждали 9 пасажирів.

Раніше «Слово і діло» склало топ-15 найбільш аварійних трас країни.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: