ДТП у Дніпропетровській області: знайдено водія автобусу, що втік

Читать на русском
Поліція Дніпропетровської області відшукала водія-втікача маршрутки, яка злетіла в кювет і перекинулася. Постраждали 15 пасажирів.
facebook.com/UA.National.Police

Поліція Дніпропетровської області відшукала водія маршрутки, яка злетіла в кювет і перекинулася в Петриківському районі. Постраждали 15 пасажирів.

Про це повідомила пресслужбі місцевої поліції в понеділок, 27 липня.

Відповідальність для нетверезих водіїв: що передбачає новий законопроектПідвищення штрафів для порушників правил дорожнього руху та запровадження як адміністративної, так і кримінальної відповідальності для п’яних за кермом.

Як з'ясувалося, 45-річний чоловік відразу після аварії втік з місця події і понад три дні ховався від правоохоронних органів у місті Кам'янське.

Наразі його викликали до відділення для проведення слідчих дій - судово-медичної та автотехнічної експертиз. За їх результатами буде вирішуватися питання про вручення чоловікові повідомлення про підозру.

Відкрито кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, 23 липня на Дніпропетровщині маршрутний автобус злетів у кювет. У салоні було 20 пасажирів, з яких 15 зазнали травм.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: