Перемир'я на Донбасі: бойовики 1 раз порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил на 7 годину ранку 29 липня залишається повністю контрольованою, за поточну добу обстрілів у районі операції обєднаних сил не зафіксовано.
Фото - «Слово і діло».

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил на 7 годину ранку 29 липня залишається повністю контрольованою, за поточну добу обстрілів у районі операції обєднаних сил не зафіксовано.

Як інформує штаб ООС, за минулу добу підрозділами Об’єднаних сил зафіксовано лише один постріл з підствольного гранатомету, що здійснили збройні формування Російської Федерації поблизу населеного пункту Шуми, постріл був неприцільним і ніс провокативний характер, тому наші воїни вогонь у відповідь не відкривали.

Режим припинення вогню на Донбасі: скільки тривають перемир'яПеремир'я, оголошені на Донбасі, ніколи не дотримуються більше доби. Поточне перемир'я було порушено за пів години після початку.

Втрат серед українських захисників, внаслідок ворожого пострілу, немає.

Також у штабі повідомили, що більше 100 людей із населених пунктів Донбасу, щоденно звертаються до військових медиків Об'єднаних сил для отримання допомоги від медичного персоналу. Дана допомога в основному необхідна мешканцям, які проживають в населених пунктах поблизу лінії розмежування.

Окрім допомоги цивільному населенню українські захисники виконують і своє основне завдання за призначенням і продовжують надійно утримувати лінію оборони.

Як відомо, перемир'я було погоджено Тристоронньою контактною групою.

Нагадаємо, бойовики в понеділок, 27 липня, порушили перемир'я на Донбасі.

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ зафіксувала 111 порушень режиму тиші на Донбасі з дня угоди про перемир'я.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: