Бойовики порушили перемир'я на Донбасі – штаб ООС (доповнено)

Читать на русском
Бойовики на Донбасі порушили перемир’я, яке почало діяти з півночі 27 липня, повідомляє командувач ООС Володимир Кравченко.
Фото - штаб ООС.

Бойовики на Донбасі порушили перемир’я, яке почало діяти з півночі 27 липня, повідомляє командувач ООС Володимир Кравченко.

«На жаль, із боку противника о 0:20-0:45 був обстріл підрозділу 36-ої окремої бригади морської піхоти зі стрілецької зброї, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів», — сказав Кравченко під час брифінгу, пише Інтерфакс-Україна.

«Просто перестати стріляти»: динаміка обстрілів на Донбасі за рік президентства ЗеленськогоВолодимир Зеленський говорив, що на Донбасі потрібно просто припинити стріляти. За майже рік його президентства було зафіксовано 4,6 тисячі обстрілів.

Він додав, що з українського боку втрат немає, і українська сторона не відповідала на обстріл.

Також, за словами командувача ООС, близько 9:00 бойовики тричі обстріляли позиції у смузі відповідальності 79-ої бригади, встановивши три міни ПОМ.

Як відомо, перемир'я було погоджено Тристоронньої контактною групою.

За час роботи президента Володимира Зеленського - це вже четверте перемир'я. Три попередніх, на жаль, провалилися.

Раніше українська сторона повідомила, що на передову відправлять українських миротворців ООН і залучать представників вітчизняних та іноземних ЗМІ. Очікується, що це дозволить попередити ймовірні провокації.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: