Данило Гетманцев захворів на коронавірус (доповнено)

Читать на русском
Народний депутат від Слуги народу Данило Гетманцев заразився коронавірусною інфекцією. Нардеп повідомив про хворобу колегам з фракції.

Народний депутат від «Слуги народу», голова комітету Верховної ради з фінансової, податкової та митної політики Данило Гетманцев заразився коронавірусною інфекцією.

Політик розповів про це у своєму Telegram-каналі.

Назарбаєв і президент Гондурасу: хто з політиків захворів на коронавірусКоронавірусом, зокрема, заразилися Нурсултан Назарбаєв, президент Гондурасу й російський прем'єр.

«Друзі, вчора здав тест на COVID-19. Тест позитивний. Де підчепив, не знаю. Тим, хто зі мною контактував з минулого понеділка, прошу здати тест. Вибачте, що новини не дуже. Буду намагатися виправитися», - написав він.

Як відомо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили в 919 осіб, зафіксовано 13 летальних випадків, 622 пацієнта одужали.

Нагадаємо, раніше голова Державного агентства розвитку туризму Маріанна Олеськів отримала позитивні результати тесту на коронавірус.

Також мер Слов'янська Вадим Лях заявив, що в нього виявили коронавірусну інфекцію COVID-19. Наразі його самопочуття хороше.

Ми писали, що серед 15 млн хворих у світі є президенти, прем'єри, депутати, князі та принцеси. «Слово і діло» подивилося, хто з політиків і чиновників підхопив коронавірус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: