У Львівській області автобус злетів у кювет, є постраждалі

Читать на русском
У Самбірському районі Львівської області автобус із пасажирами злетів у кювет. В результаті аварії постраждали семеро людей.
lv.npu.gov.ua

У Самбірському районі Львівської області автобус із пасажирами злетів у кювет. В результаті аварії постраждали семеро людей.

Про це йдеться в повідомленні поліції Львівської області.

За інформацією правоохоронців, ДТП сталася сьогодні в першій половині дня в районі села Велика Озимина. Як попередньо встановила поліція, водій маршрутного автобуса Самбір-Дрогобич на повороті не впорався із керуванням і з'їхав у кювет.

ДТП напідпитку: чому не спрацюють штрафи за нетверезе керуванняЧи справді підвищені штрафи за керування напідпитку зможуть виправити ситуацію зі смертністю на українських дорогах – дізнавався Олександр Радчук.

«У результаті ДТП сім пасажирів автобуса, в тому числі і 4-річна дитина, звернулися за медичною допомогою. Зараз їхні діагнози уточнюються», - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило тілесні ушкодження середньої тяжкості. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, - обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на цей же термін.

Поліцейські встановлюють обставини події.

Раніше в Дніпропетровській області сталася ДТП за участю вантажівки Нацгвардії, є жертви.

Також нагадаємо, в Харкові в потрійній ДТП постраждала сім'я з дітьми.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: