З'ясувалися подробиці смертельної ДТП під Одесою - відео

Читать на русском

У поліції повідомили деталі дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в Ізмаїльському районі Одеської області на трасі Одеса-Рені вранці 18 липня.

У поліції повідомили деталі дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася в Ізмаїльському районі Одеської області на трасі Одеса-Рені вранці 18 липня. В аварії загинули 6 людей, ще 3 отримали травми.

Про це повідомляє пресслужба місцевої поліції.

Силовики вже встановили всіх учасників ДТП.

Поліцейські встановлюють обставини смертельної ДТП на трасі Одеса-РеніПоліція Одещини

«В автомобілі ВАЗ їхали четверо 23-річних чоловіків. Вони - колишні однокласники, жителі Ренійського району. Хлопці поверталися з відпочинку і всі загинули на місці події. У зустрічному напрямку, в село Приморське Кілійського району, на автомобілі Mitsubishi Outlander їхали п'ятеро членів сім'ї з Ізмаїла. 63-річний водій і його 60-річна дружина, яка сиділа на передньому сидінні, загинули на місці, ще троє - у лікарні», - йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що зіткнення авто сталося, коли ВАЗ виїхав на зустрічну смугу. У поліції поки не уточнюють, чи був хтось із учасників ДТП у нетверезому стані.

Силовики відкрили справу за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В рамках виробництва призначений ряд експертиз.

Нагадаємо, зіткнення двох легкових автомобілів сталося сьогодні вранці. В результаті аварії загинули 6 людей, ще 3 постраждали. Серед постраждалих є дитина 2018 року народження. Їх доставили до лікарні.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: