Ситуація на Донбасі: один обстріл, втрат немає

Читать на русском
У другий день припинення вогню на Донбасі було зафіксовано один обстріл. У результаті цього інциденту втрат серед українських військових немає.
facebook.com/pressjfo news

У другий день припинення вогню на Донбасі був зафіксований один обстріл. У результаті цього інциденту втрат серед українських військових немає.

Про це йдеться в повідомленні пресцентру операції Об'єднаних сил (ООС) у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 28 липняСитуація на сході країни станом на 28 липня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Повідомляється, що ситуація на Донбасі залишається повністю контрольованою. Сьогодні був зафіксований один постріл із підствольного гранатомета з боку збройних формувань Російської Федерації в районі населеного пункту Шуми.

«Втрат внаслідок ворожого пострілу немає. Українські захисники вогонь у відповідь не відкривали», - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що за минулу добу підрозділи ДСНС розмінували територію на понад 6 гектарів, а також відремонтували 5 житлових будинків та інших об'єктів інфраструктури. На контрольних пунктах виїзду-виїзду (КПВВ) особовий склад Об'єднаних сил надав допомогу більш ніж двадцяти громадянам України.

Раніше Резніков прокоментував заяву Пєскова про перемир'я на Донбасі.

Нагадаємо, з 27 липня на Донбасі почався черговий режим припинення вогню.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: