В Ізраїлі посилили карантин

Читать на русском
В Ізраїлі з 17 липня вирішили повернути ряд карантинних заборон. Зокрема, знову закриють ресторани, бари і спортзали.
haaretz.com

Через погіршення епідситуації в Ізраїлі з 17 липня вирішили повернути ряд карантинних заборон. Зокрема, знову закриють ресторани, бари і спортзали.

Про це повідомляє видання 9tv. Рішення ухвалила влада Ізраїлю в ніч на 17 липня.

Зеленський виступив проти тривалого карантинуГлава держави Володимир Зеленський заявив про те, що не слід поспішати продовжувати карантин більш ніж на місяць.

Так, з сьогоднішнього дня в Ізраїлі було вирішено закрити для відвідування спортивні зали, клуби, паби, ресторани і кафе. Закладам громадського харчування можуть працювати на винос.

Також заборонили проведення будь-яких масових заходів за участю понад 10 осіб в закритих приміщеннях і 20 осіб на вулиці.

Прийнято рішення перевести на віддалену роботу до 50% співробітників приватних компаній і держустанов, які працюють в офісах.

Крім того, уряд запроваджує так звані «обмеження вихідного дня»: з 17:00 п'ятниці до 5:00 ранку неділі буде заборонена робота басейнів (крім готельних), магазинів (за винятком продуктових, аптек, оптик і майстерень по ремонту електроніки), ТЦ, перукарень, бібліотек, зоопарків, музеїв, виставкових залів і туристичних об'єктів.

Як заявив прем'єр-міністр Біньямін Нетаньяху, якщо не вжити термінових заходів, то число важких хворих може зрости в 8 разів і досягти 1,6 тисячі осіб, а відстрочка запровадження обмежень може призвести до повернення тотального карантину.

Як відомо, на сьогодні в Ізраїлі зафіксовано 46 тисяч інфікованих коронавірусом. Від ускладнень COVID-19 померли 384 людини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: