Викрадення бізнесмена в Києві: затримали п'ятьох осіб

Читать на русском
Правоохоронці затримали в Києві п'ятьох осіб, які викрали та тримали в заручниках столичного бізнесмена Сергія Ткаченка.
Фото: Прокуратура Києва

Правоохоронці затримали в Києві п'ятьох осіб, які викрали та тримали в заручниках столичного бізнесмена Сергія Ткаченка.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва у четвер, 16 липня.

«Затримані – п'ятеро чоловіків, мешканці м. Києва та Київської області віком від 41 до 54 років. За місцем проживання зазначених осіб і в їхніх транспортних засобах провели невідкладні обшуки. Зараз всім затриманим повідомлено про підозру і вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу», – йдеться в повідомленні.

Зловмисникам повідомили про підозру в незаконному позбавленні волі, викрадення людини та вимагання, скоєні за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 127, ч. 3 ст. 189 КК). Прокуратура наполягатиме на взятті затриманих під варту.

Зараз тривають слідчі дії зі встановлення всіх обставин злочину та можливих співучасників його здійснення.

Нагадаємо, 1 липня зловмисники викрали 58-річного Сергія Ткаченка з приміщення салону краси в центрі Києва. Його силоміць заштовхали до автомобілю і два тижні незаконно утримували в підвальному приміщенні на території Голосіївського району столиці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: