Засідання Кабінету міністрів – трансляція

Читать на русском
У середу, 15 липня, Кабінет міністрів України під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля проводить чергове засідання.

У середу, 15 липня, Кабінет міністрів України під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля проводить чергове засідання.

Трансляцію веде «Слово і діло».

15.07.2020 Засідання УрядуКабМін

Уряд планує затвердити законопроект про внесення змін до статті 259 Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян.

Також чиновники розглянуть проєкт закону про внесення змін до закону України про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення.

Крім того, уряд має намір розглянуть проєкти урядових постанов про внесення змін до переліку об'єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки й безпеки держави; про питання надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги з часткового безробіття на період карантину; щодо виділення коштів для забезпечення здійснення деяких заходів, спрямованих на запобігання виникненню й поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій і пандемій гострої респіраторної хвороби СОVID-19.

Нагадаємо, Кабмін за тиждень розгляне питання продовження карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: