У Харкові сьогодні «замінували» понад 240 об’єктів

Читать на русском
У Харкові повідомили про замінування 242 об’єктів - пологових будинків, продовольчих магазинів, банків, автовокзалів та аеропорту.
Ілюстративне фото.

У Харкові повідомили про замінування 242 об’єктів - пологових будинків, продовольчих магазинів, банків, автовокзалів та аеропорту.

«Повідомлення про закладення вибухівки в аптеках, пологових будинках, відділеннях швидкої допомоги, продовольчих магазинах, гіпермаркетах, відкритих торгових центрах, банках Харкова, а також в будівлях залізничного та автовокзалів, харківському аеропорту надійшло на електронну пошту поліції 13 липня. Усього поліцейські оглянули 242 об’єкти, евакуювали 506 осіб. В ході обстеження жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили», - йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Харківської області.

На місцях працювали слідчо-оперативні групи територіальних відділів поліції, фахівці вибухотехнічного управління та кінологи. Жодних вибухонебезпечних предметів не виявлено.

Вказано, що інформація зареєстрована в територіальних відділах поліції. Вирішується питання щодо кваліфікації події за Кримінальним кодексом України. Також вживаються заходи, спрямовані на встановлення особи, причетної до неправдивого повідомлення.

Нагадаємо, у містах України пройшла хвиля мінувань. Найбільше повідомлень надходили у Києві, Харкові та Львові.

Раніше Кабмін посилив відповідальність за неправдиві повідомлення про «замінування».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: