На Львівщині послабили карантин

Читать на русском
Дитячі садки, бібліотеки і музеї відновлять роботу у Львівській області. Таке рішення в понеділок, 13 липня, прийняла Львівська облдержадміністрація.
Фото - wp.com.

Дитячі садки, бібліотеки і музеї відновлять роботу у Львівській області. Таке рішення в понеділок, 13 липня, прийняла Львівська облдержадміністрація.

Рішення поширюється на дитячі садки всіх форм власності. У той же час дитячі оздоровчі табори залишаються закритими.

У вихідні порушили карантин понад 140 розважальних закладів – МВСВ Україні впродовж вихідних поліція під час перевірок виявила понад 140 розважальних закладів, які порушили карантин.

Разом з тим облдержадміністрація дозволила роботу баз відпочинку. Театри і кінотеатри залишаються закритими для відвідувачів. Також під забороною масові культурні заходи.

Як повідомлялося, 1 липня у Львові біля будівлі обласної державної адміністрації пройшла акція протесту. Учасники акції прийшли з малюками і вимагали відновити роботу дитячих садків.

Сьогодні у Чернівцях прийняли рішення про ослаблення карантинних обмежень. Зокрема, в місті дозволили відновити повноцінну роботу громадського транспорту без спеціальних проїзних.

Нагадаємо, в Україні сім областей залишаються неготовими до послаблення карантину. Зі списку виключили Тернопільську, але включили Харківську область.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: