УЗ готова повністю відновити пасажирське сполучення в серпні

Читать на русском
Укрзалізниця готова повністю відновити пасажирське залізничне сполучення вже в серпні в разі поліпшення епідемічної ситуації в Україні.
dnepr.info

«Укрзалізниця» готова повністю відновити пасажирське залізничне сполучення вже в серпні в разі поліпшення епідемічної ситуації в Україні.

Про це повідомляє пресслужба перевізника.

За словами виконувача обов'язків голови правління УЗ Івана Юрика, зараз вже відновлено рух третини поїздів далекого прямування і електричок.

«Зараз в Україні карантин продовжено до 31 липня. Сподіваємося, що в серпні кількість захворювань на коронавірус піде на спад, і ми зможемо повноцінно відновити залізничне сполучення з усіма регіонами вже в серпні», – сказав Юрик.

Також він зазначив, що найближчим часом на Київському залізничному вокзалі будуть інфрачервоні системи скринінгу температури. Пізніше такі системи можуть бути встановлені і на вокзалі у Львові.

Раніше повідомлялося, що «Укрзалізниця» відновлює курсування поїзда сполученням Київ – Кам'янець-Подільський – Могилів-Подільський вже з наступного тижня.

Нагадаємо, що раніше «Укрзалізниця» додала шість поїздів до морських курортів. Додаткові поїзди призначили до Херсона, Бердянська, Генічеська й Новоолексіївки. Пасажирам потрібно буде дотримуватися маскового режиму.

Також повідомлялося, що «Укрзалізниця» відновлює поїзди до Львова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: