«Укрзалізниця» відновлює залізничне сполучення на Прикарпатті після паводків

Читать на русском
Укрзалізниця закінчує роботи з відновлення закритих через паводок дільниць та запускає перші приміські поїзди на Прикарпатті.
РБК-Україна

«Укрзалізниця» закінчує роботи з відновлення закритих через паводок дільниць та запускає перші приміські поїзди на Прикарпатті.

Про це повідомляє пресслужба перевізника.

«Сьогодні, 25 червня 2020 року, залізничники закінчать роботи з відновлення закритих через негоду дільниць та запустять перші приміські поїзди. Зокрема, о 20:16 вирушить у рейс поїзд Коломия — Снятин. Завтра відновить курсування поїзд Івано-Франківськ — Яремче. Упродовж кількох днів колійники Укрзалізниці проводять активні відновлювальні роботи на дільницях колії, які були закриті внаслідок масштабних паводків на Прикарпатті», - йдеться у повідомленні

Вказано, що загалом було зафіксовано пошкодження 14 дільниць інфраструктури. Станом на ранок 25 червня, наслідки негоди ліквідовані на 9 дільницях. Основні роботи проводилися в районі рік Дністровсько-Прутського басейну, де через тривалі опади були пошкоджені об’єкти залізничної інфраструктури. Наразі відновлювальні роботи завершено на перегонах Делятин — Яремче, Яремче — Микуличин, Долина — Вигода. Тривають роботи на перегонах Микуличин — Ворохта, Бурштин — Галич, Калуш — Бондарів та Заболотів — Видинів. Загалом залізничники розчистили понад 300 куб. м селів та відновили понад 900 куб. м насипів та баластної призми.

«За попередніми прогнозами, останній перегін буде відкритий для руху поїздів сьогодні о 22:00. Також колійні працівники проводять позапланові огляди та обходи для виявлення пошкоджень та їх оперативного усунення», - додали у пресслужбі.

Як повідомлялося, в Івано-Франківській області через інтенсивні опади були пошкоджені залізничні колії.

Нагадаємо, міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що Укрзалізниця з 26 червня відновлює курсування поїздів далекого прямування зі Львова.

Раніше Укрзалізниця призначила ще 50 приміських поїздів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: