Зведення ООС: один обстріл, втрат немає

Читать на русском
У четвер, 9 липня, бойовики в районі проведення операції ООС на Донбасі один раз порушили режим припинення вогню. Втрат немає.

У четвер, 9 липня, бойовики в районі проведення операції ООС на Донбасі один раз порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресцентр ООС в Facebook.

Україна в ТКГ вимагає повного припинення вогню на Донбасі через пожежіКерівник Офісу президента України Андрій Єрмак у середу, 8 липня, під час чергового засідання ТКГ з мирного врегулювання на Донбасі закликав учасників переговорів домогтися встановлення повного і всеосяжного режиму припинення вогню.

За даними штабу, сьогодні окупанти обстріляли українських військових з міномета 82-го калібру і протитанкового ракетного комплексу поблизу Новотошківського, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ».

У штабі додали, що зараз воїни ООС продовжують надавати допомогу в ліквідації пожежі та її наслідків на Луганщині. Задіяний особовий склад і близько 60 одиниць техніки.

«За поточну добу втрат в рядах Об'єднаних сил немає. На ділянках розведення №1, №2 та №3 режим «Тиша» дотримувався», - уточнили в пресцентрі.

Нагадаємо, добою раніше, 8 липня, озброєні формування РФ 14 разів порушили режим припинення вогню. Один військовослужбовець Збройних Сил України загинув, ще троє українців воїнів отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: