На Прикарпатті повідомили про четверту жертву паводків

Читать на русском
Информацию о четвертой жертве подтвердил глава сельсовета Ворохта Яремчанского городского совета Николай Йосипчук.
пресслужба ДСНС

В Івано-Франківській області в результаті негоди загинули чотири людини.

Про це повідомляє «Суспільне».

Інформацію про четверту жертву підтвердив голова сільради Ворохта Яремчанської міської ради Микола Йосипчук. Чоловік загинув ще на початку паводку - 21 червня.

«Через довготривалі дощі вода підтопила підвальне приміщення його домогосподарства. Він зайшов у приміщення, котельню, і його вдарило струмом», - повідомив Йосипчук.

Він зазначив, що сільрада вже подала документи, які визнають загиблого чоловіка жертвою стихією.

При цьому Івано-Франківської облдержадміністрації повідомили, що поки чекають висновок районної комісії для виплати компенсації.

«Ще немає документів по одній жертві, але, думаю, що сьогодні-завтра будуть. Комісії сформують склад сім'ї загиблих, складуть протоколи. Ми намагаємося якомога швидше працювати, щоб швидше отримували матеріальну допомогу. Ми готові виплачувати», - зазначив начальник департаменту соціальної політики ОДА Володимир Корженьовський.

Наголошується, що до цього жертвами стихії вважалися три людини - жінка з Дземброні, а також чоловік та жінка, які потонули в автомобілі в річці Білий Черемош.

Нагадаємо, на заході України, внаслідок паводків, які обрушилися на регіон наприкінці червня, досі підтоплено п'ять населених пунктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: