Словаччина передала гумдопомогу для постраждалих від паводку на Прикарпатті

Читать на русском
Словаччина передала гуманітарну допомогу для населених пунктів на Прикарпатті, які постраждали наприкінці червня від паводку.
firtka.if.ua

Словаччина передала гуманітарну допомогу для населених пунктів на Прикарпатті, які постраждали наприкінці червня від паводку.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

«У зв’язку із надзвичайною ситуацією, що сталася на Прикарпатті, 6 липня Словацька республіка передала для ліквідації наслідків стихійного лиха – паводку, який призвів до людських жертв і масштабних руйнувань, гуманітарну допомогу. Намети, насоси, генератори та інше рятувальне спорядження - усе це передадуть в найбільш постраждалі райони Івано-Франківської області для надання допомоги населенню», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, друга партія техніки і обладнання з Італії, призначена для допомоги в ліквідації наслідків стихійного лиха на Прикарпатті прибула вночі, 1 липня, до Львова.

Раніше Ізраїль виділив 500 тисяч гривень на допомогу Україні з ліквідацією паводків у західних областях. Ці кошти витратять на придбання речей першої потреби, перелік яких узгодять з українським урядом.

Також стало відомо, яку допомогу Україні просила в ЄС для боротьби з повенями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: