У Херсонській області перевіряють персонал баз відпочинку на COVID-19

Читать на русском
У Херсонській області перевіряють персонал баз відпочинку на COVID-19. Уже проведено 40 ПЦР-тестів серед працівників баз Залізного Порту.
фото apartila.com

Влада Херсонської області почали перевірку працівників баз відпочинку на коронавірусну інфекцію.

Про це повідомив директор Департаменту охорони здоров'я Херсонської ОДА Віктор Короленко на своїй сторінці в Facebook у понеділок, 6 липня.

Отруєння в Кирилівці: на базі відпочинку провели обшукиСпівробітники поліції провели обшуки на базі відпочинку у Кирилівці, де напередодні сталося масове отруєння людей.

«Це дозволить контролювати поширення вірусу COVID-19 в області, своєчасно виявляти хворих, реагувати і створювати умови для безпечного відпочинку гостей і жителів нашої області», - написав Короленко.

Він уточнив, що вже провели 40 ПЦР-тестів серед працівників баз відпочинку села Залізний Порт - результат негативний. Ні у кого з персоналу COVID-19 не виявили.

Як відомо, за минулу добу нових заражень коронавірусом в Херсонській області не виявили. Всього в області за час пандемії зафіксовано 196 випадків COVID-19.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Херсонській області запрацює один дитячий табір в тестовому режимі і з дотриманням рекомендацій МОЗ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: