Дитячі табори Києва та області до кінця карантину не відкриються – КМДА

Читать на русском
Дитячі табори Київської області не відкриються до кінця карантину. Рішення прийняли в КМДА. Після зняття обмежень рішення переглянуть.
nyigde.ua

У Київській області дитячі табори і оздоровчі установи на період карантину не працюватимуть.

Про це повідомили в Департаменті молоді та спорту КМДА у четвер, 25 червня.

Таке рішення було прийнято з урахуванням високої захворюваності на COVID-19.

Дитячі табори цього літа відкривати не можна – ЛяшкоДитячі табори в Україні влітку 2020 року можуть не відкрити. Головний санітарний лікар вважає, що не можна наражати дітей на небезпеку інфекційних захворювань.

«На території Києва налічується 8 закладів, що розташовані в позаміській зоні. За інформацією їхніх керівників, до подальшого відкриття готові 7 закладів, а саме: МДЦ «Артек», ДОЗ «Хвиля», ДОТ «Сокіл», ДОК «Антей», ОТ «Лідер», ДОТ «Лісовий», ДПЗОВ «Пуща-Водиця». ДЗСТ «Жовтень», який є підрозділом дочірнього підприємства «Клінічний санаторій «Жовтень», відкриватися в 2020 році не планує», - зазначила заступник директора Департаменту молоді та спорту Людмила Панченко.

Як уточнюється, всі ці заклади будуть закриті на період дії карантину в Україні, до 31 липня. І тільки після того, як МОЗ надасть роз'яснення і рекомендації щодо роботи дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також алгоритми дій працівників цих установ після карантину, заклади перевірять до готовності приймати дітей.

Нагадаємо, Кабмін продовжив карантин в Україні до 31 липня.

Як повідомлялося, в Києві дозволили відкритися ТРЦ, басейнам, фітнес-центрам, а також приймати відвідувачів в приміщенні кафе і ресторанів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: