Велика Британія надасть допомогу постраждалим від паводків в Україні

Читать на русском
Велика Британія надасть 100 тис. фунтов стерлінгів (3,38 млн грн) для допомоги постраждалим від паводків на заході України.
фото NewsOne.com

Велика Британія надасть 100 тис. фунтів стерлінгів (3,38 млн грн) для допомоги постраждалим від паводків на заході України.

Про це повідомляє посольство Великої Британії в Києві на сторінці у Facebook 6 липня.

Після паводків на заході України досі підтоплено п'ять населених пунктівНа заході України, внаслідок паводків, які обрушилися на регіон наприкінці червня, досі підтоплено п'ять населених пунктів.

«Велика Британія надасть 100 тис. фунтів стерлінгів для допомоги постраждалим від руйнівних паводків на заході України. Допомога надається у відповідь на заклик української влади до міжнародного співтовариства», - йдеться в повідомленні.

Крім допомоги в боротьбі з повенями, Велика Британія також надасть підтримку в боротьбі з підвищеним ризиком поширення COVID-19 серед місцевих жителів.

«Наша допомога буде включати надання гігієнічних наборів і предметів першої необхідності, забезпечення питною водою і задоволення санітарних потреб. Ця підтримка також розрахована на середньострокову перспективу з метою відновлення регіону відповідно до пріоритетних потреб», – додали в посольстві.

Нагадаємо, Словаччина передала гумдопомогу для постраждалих від паводку на Прикарпатті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: