У ЗСУ за добу зареєстрували 17 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
У Збройних Силах України за минулу добу зареєстровано 17 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.
ukraina24.segodnya.ua

У Збройних Силах України за минулу добу зареєстровано 17 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це повідомляє командування Медичних сил ЗСУ.

Станом на 10.00 05 липня в Збройних Силах України хворіє 168 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Всього за час пандемії одужало — 377 осіб, летальних випадків — 5.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 522 особи. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби — 109 осіб.

З них, у закладах охорони здоров’я перебуває 6 осіб (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону — 4 військовослужбовця, лазарет військової частини Львівської області — 2 військовослужбовця). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні в дома під наглядом медичної служби знаходиться 11 осіб (Львівська область — 6 військовослужбовців та 1 працівник ЗС України, Київська — 2 військовослужбовця, Хмельницька та Тернопільська — по 1 військовослужбовцю). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадаємо, в Україні за останню добу зафіксували 823 нових випадки коронавірусу. Померли від хвороби за останні 24 години 22 людини.

Станом на ранок неділі загальна кількість померлих від інфекції, викликаної новим коронавірусом SARS-CoV-2, в світі складає 528 953. Своєю чергою, одужали 6 044 414 осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: