За добу в ЗСУ виявили ще 9 випадків коронавірусу

Читать на русском
У Збройних силах України за минулу добу зафіксовано 9 нових випадків захворювання на коронавірус.
Командування медичних сил ЗСУ

У Збройних силах України за минулу добу зафіксовано 9 нових випадків захворювання на коронавірус.

Про це інформує командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 3 липня у Збройних Силах України хворіють 166 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужала – 351 особа, летальних випадків – 5», - повідомили у командуванні.

Повідомляється також, що наразі на ізоляції, у тому числі самоізоляції, перебувають 515 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчих три доби – 182 особи.

«За минулу добу зареєстровано 9 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. З них, 1 військовослужбовець перебуває на лікуванні у Хмельницькій міській інфекційній лікарні. Стан здоров’я пацієнта задовільний, отримує необхідне лікування. На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходяться 8 осіб (Львівська область – 4 військовослужбовці, Київська – 3 військовослужбовці та Вінницька – 1 військовослужбовець)», - зазначили у ЗСУ.

Повідомляється, що стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадаємо, за добу в Україні виявили 876 нових випадків коронавірусу. Всього з початку епідемії COVID-19 підтвердили у 46 763 осіб.

На ранок п'ятниці, 3 липня, у світі 10 млн 836 тис. 500 осіб інфіковано COVID-19. Кількість померлих від інфекції складає 520 634. Одужали 5,7 млн людей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: