Кабмін схвалив три проєкти з ЄС на 105 млн євро

Читать на русском
Кабінет міністрів України на засіданні в середу, 1 липня, схвалив проєкти трьох угод з Євросоюзом, які дозволять залучити 105 млн гривень.
Укрінформ

Кабінет міністрів України на засіданні в середу, 1 липня, схвалив проєкти трьох угод з Євросоюзом, які дозволять залучити 105 млн гривень.

Про це повідомляє пресслужба КМУ.

«Перше, це EU4BUSINESS. Реалізація програми дозволить надавати гранти на регіональні проєкти з розвитку малого та середнього підприємництва на місцях», - сказав прем'єр-міністр Денис Шмигаль. За цією угодою Україна повинна отримати 20 млн євро.

Друга угода - це програма технічного співробітництва 2020 року, за якою Україна може спрямувати 60 млн євро на посилення інституційної спроможності для здійснення необхідних реформ щодо євроінтеграції.

Третя - програма підтримки ЄС для розвитку сільського господарства і малих фермерських господарств в Україні. Сума за цією угодою становить 25 млн євро.

Нагадаємо, в травні Рада ЄС схвалила виділення владі України кредиту в розмірі 1,2 млрд євро на подолання наслідків пандемії коронавірусу для економіки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: