Перший день липня на Донбасі: 4 обстріли, є поранений

Читать на русском
У середу, 1 липня, озброєні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі.
flickr

У середу, 1 липня, озброєні формування Російської Федерації чотири рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. В результаті обстрілу один військовослужбовець отримав бойову травму.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, недалеко від населених пунктів Орехово і Травневе противник обстрілював українських захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Карта ООС: ситуація на сході України на 1 липняСитуація на сході країни станом на 1 липня 2020 року за даними РНБО України, пресцентру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Крім того, бойовики здійснили обстріл у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме поблизу населеного пункту Піски, на підступах до Авдіївки, із заборонених мінськими угодами 120-ти мм мінометів і автоматичних станкових гранатометів, мінометів 82-го калібру, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

«З початку поточної доби в результаті обстрілу з боку озброєних формувань Російської Федерації, один військовослужбовець Збройних Сил України отримав бойове травмування. Евакуаційною технікою потерпілого воїна було оперативно доставлено до військово-медичної установи і надано належну допомогу лікарів», - йдеться в повідомленні.

Раніше на Донбасі за тиждень ліквідували 10 бойовиків.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: