МОЗ розгортає другу чергу лікарень у Львові та Чернівецькій області

Читать на русском
МОЗ з сьогоднішнього дня, 30 червня, розгортає другу чергу лікарень у Львові та Чернівецькій області.

Міністерство охорони здоров'я України сьогодні почне розгортання лікарень другої черги у Львові і Чернівецькій області для прийому хворих коронавірусом.

Про це заявив голова парламентського комітету з питань здоров'я нації і нардеп від «Слуги народу» Михайло Радуцький у вівторок, 30 червня, пише Інтерфакс.

Коронавірус у Києві: статистика хворих по районахЗа минулу добу в 57 мешканців Києва виявили коронавірус. Серез людей, які захворіли, 6 медиків.

«Про 70% (завантаженості ліжкомісць у лікарнях - ред.) В Закарпатській області я не бачив інформації. Є у Львові 54%, в Чернівцях, мені здається, трохи більше 50%, тому МОЗ сьогодні розгортає другу чергу лікарень для прийому хворих коронавірусом», - повідомив Радуцький.

Відзначимо, за інформацією на сайті МОЗ на 29 червня, не готові пом'якшувати карантин 13 регіонів. Серед них - і Закарпатська область, в якій, згідно з даними міністерства, завантаженість лікарняних ліжок -70,78%.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу коронавірус підтвердили у 706 осіб. Всього з початку епідемії COVID-19 виявили у 44 344 осіб.

Раніше в МОЗ анонсували, що готуватимуть лікарні другої хвилі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: