У психоневрологічному інтернаті в Хмельницькій області спалах коронавірусу

Читать на русском
У Хмельницькій області в Кривчицькому психоневрологічному інтернаті в Дунаєвецькому районі зафіксували спалах коронавірусу, захворіли 76 осіб.
Юрий Шубарский / Facebook

У Хмельницькій області в Кривчицькому психоневрологічному інтернаті в Дунаєвецькому районі зафіксували спалах коронавірусу, захворіли 76 осіб.

Про це повідомляє пресслужба Хмельницької ОДА в п'ятницю, 26 червня.

Госпіталізація була потрібна п'яти хворим, їх забрали в обласну інфекційну лікарню. Встановлюються причини такого великого спалаху.

Своєю чергою директор інтернату Юрій Шубарський у Facebook написав, що з 90 співробітників інтернату зараз працюють тільки 26.

«Як керівник специфічного закладу намагався максимально дотримуватися всіх карантинних норм. Але пандемія не змусила себе чекати, і на сьогодні маємо на території 76 підтверджених випадків на COVID-2019 це більшість людей, які знаходяться тут. Далі робимо тестування. Стан хворих на даний момент задовільний. Немає ніяких карантинних порушень. Знаходимося на обсервації. Є проблеми з персоналом, вони не витримують емоційного навантаження і просто залишають робоче місце. Нас залишилося тільки 26 осіб, які згодні працювати і рухатися далі. Завтра очікуємо ще 120 результатів тестів», - написав він.

Раніше в Донецькій області зафіксували спалах коронавірусу в психоневрологічному інтернаті.

Також на київському ринку виявили спалах COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: