У мережі обговорюють скандальну заяву Третьякової про дітей

Читать на русском

Нардепка Галина Третьякова заявила, що в сім'ях, які отримують державну допомогу, народжуються діти низької якості.

У партії «Слуга народу» стався черговий скандал: народний депутат Галина Третьякова (а також глава комітету соціальної політики) заявила, що в сім'ях, які отримують матеріальну допомогу від держави, народжуються діти «низької якості».

«Коли ми демографічно даємо такі кошти, які використовуються сім'єю, і народження дитини відбувається не для того, щоб дати їй рівні права, освіту, а народжують для того, щоб отримати матеріальну допомогу, ми отримуємо, я скажу жорстко, отримуємо дітей дуже низької якості. І це призводить до того, що вони теж сідають на публічні кошти», – сказала Третьякова.

«Слово і діло» зібрало реакцію соцмереж на слова Третьякової.

«Сьогодні ми дізналися, що діти бувають різної якості. Якщо ти безробітний, бажано з дітонародженням не експериментувати, тому що якість може вийти не найвища, – заявляє голова комітету соціальної політики та захисту ветеранів Третьякова. Взагалі-то навіть Адольф Гітлер і Йосип Сталін не дозволяли собі таких сентенцій! Чому виходять діти поганої якості Третьякова нам роз'яснила, а ось які причини для появи політиків поганої якості – залишається загадкою. Але наслідки, як то кажуть, вже є», – написала Тетяна Даниленко.

«Мені ось цікаво, стерилізувати українських жінок «слуги» збираються до місцевих виборів або вже після? Робочих баб відбирати будуть або всіх без винятку під скальпель? Корабельні сосни залишать тільки для депутатів і президента? Також до кінця не розкриті наміри влади щодо народжених дітей, яких «слуги» вважають неповноцінними. Дітей-то куди? До таборів чи колоній?» – написав Олег Паршин.

«Галина Третьякова дуже схожа на австралійську політика-нациста, яка різала правду-матку про Флойда. Мовляв, убили його може й неправильно, але він рецидивіст і взагалі рідкісна сволота, тому сакралізувати його не треба. З одного боку, ти ніби й розумієш, що вона мала на увазі і яка світла думка була закладена в початковий посил. Але сказано це так по-скотськи і так вульгарно, що вишукувати світлу думку вже немає ніякого сенсу. Тому що форма впевнено перемогла зміст», – написав Юрій Богданов.

«Щоб ви розуміли, Третьякова ще й за гуманітарку відповідає в ТКГ у Мінську. Діти Донбасу теж «неякісними» виростуть? А нужденних, яких без даху над головою та інших матеріальних благ залишила війна, теж стерилізувати?» – написав Максим Прижимов.

Нагадаємо, згідно з моніторингом «Слово і діло» Галина Третьякова дала 107 обіцянок. Станом на сьогодні нардеп виконала 12 обіцянок, проваливши тільки одну (не внесла законопроект про прожитковий мінімум).

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: