У Чернігівській області лабораторний центр закрився на самоізоляцію

Читать на русском
У Ніжині Чернігівської області місцевий лабораторний центр закрився на самоізоляцію через коронавірус у одного із співробітників.
reuters.com

У місті Ніжин Чернігівської області місцевий лабораторний центр закрився на самоізоляцію через коронавірус у одного із співробітників.

Про це повідомляє місцеве видання Mynizhyn.com у понеділок, 22 червня.

Лабораторіям МОЗ перерахували 650 мільйонів для реагування на коронавірусИз стабилизационного фонда перечислили уже 650 млн грн для лабораторных подразделений МОЗ для того, чтобы обеспечить готовность и реагирование на распространение коронавируса.

«Сьогодні таку інформацію повідомили на щотижневій оперативній нараді. На самоізоляції Ніжинський міськрайонний відділ ГУ Чернігівський обласний лабораторний центр МОЗ України (колишня санепідслужба), тому що в одного з працівників був виявлений коронавірус», - йдеться в повідомленні.

За інформацією видання, COVID-19 підтвердили у фельдшера, який приймав пацієнтів. Зараз усіх працівників центру тестують на коронавірус. Результати обіцяють сьогодні протягом дня.

Як зазначається, лабораторний центр у Ніжині обслуговує два райони, тому кількість контактних осіб дуже велика.

Нагадаємо, станом на ранок 22 червня в Чернігівській області зафіксували 480 випадків коронавірусу.

При цьому в Україні вже третій день поспіль фіксується дедалі менше нових хворих на COVID-19. За останню добу виявлено 681 випадок. Загальна кількість хворих – 37 241.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: