В Естонії в ДТП загинув українець

Читать на русском
В Естонії загинув українець в результаті дорожньо-транспортної пригоди. За словами влади, він не був пристебнутий і перевищив допустиму швидкість руху.
https://yaizakon.com.ua/

В Естонії загинув українець в результаті дорожньо-транспортної пригоди. За словами влади, він не був пристебнутий і перевищив допустиму швидкість руху.

Про це повідомляє естонський портал ERR в неділю, 21 червня.

Відзначається, що аварія сталася на 9-му кілометрі дороги з Талліну до Лаагру. Mercedes-Benz вилетів з дороги, врізався в конструкції моста і перекинувся, в результаті чого загинув водій, який перебував у салоні сам. Загиблим виявився 43-річний громадянин України.

«Автомобіль виїхав на зустрічну смугу, після чого в'їхав в огорожу, а потім - в опору моста, котрий будується. У результаті зіткнення автомобіль перекинувся на дах і впав на металеві конструкції, встановлені для будівництва», - прокоментував керівник Пихяльської префектури Раава Ярва.

За його словами, характер пошкоджень вказує на те, що водій перевищив встановлений ліміт швидкості - 50 км/год. Слідів гальмування на місці події не видно. Крім того, водій не був пристебнутий ременем безпеки.

Раніше в Києві під час оформлення ДТП збили поліцейську.

Також нагадаємо, в Житомирській області в ДТП загинуло чотири людини.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: