У Вінницькій області сталася ДТП, загинули військові

Читать на русском
У суботу ввечері, 9 травня, в Калинівському районі Вінницької області сталася дорожньо-транспортна пригода.

У суботу ввечері, 9 травня, в Калинівському районі Вінницької області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП), в результаті якого загинули троє військовослужбовців, ще одна потерпіла знаходиться в реанімації.

Про це повідомляє пресслужба поліції Вінницькій області.

Як повідомляється, аварія сталася близько 22:00 на дорозі між селом Нападівка і Люлинці. Автомобіль Mercedes Vito з'їхав з дороги і зіткнувся з деревом.

«За попередньою інформацією слідства, водій автомобіля, 28-річний житель Калинівки, не обравши безпечної швидкості, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль з'їхав з дороги і зіткнувся з деревом», - йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП водій, його 27-річний пасажир та 28-річна пасажирка, військовослужбовці військової частини А-1119, від отриманих травм померли на місці події.

Також постраждала 20-річна пасажирка цього автомобіля. Зараз вона в тяжкому стані госпіталізована до реанімаційного відділення Калинівської районної лікарні.

Правоохоронці відкрили справу за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Обставини аварії ще з'ясовуються.

Раніше в ДТП під Мукачево загинув працівник прокуратури.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: