У ЗСУ за добу зафіксували 8 нових випадків коронавірусу

Читать на русском
За минулу добу в Збройних Силах України зафіксували 8 нових випадків захворювання на коронавірус.
Главком

За минулу добу в Збройних Силах України зафіксували 8 нових випадків захворювання на коронавірус.

Про це повідомляє пресслужба командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 21 червня в Збройних Силах України хворіє 140 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2», — йдеться в повідомлені.

Повідомляється, що всього за час пандемії одужало — 263 осіб, летальних випадків — 5.

На ізоляції (в тому числі самоізоляція) перебуває 420 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби — 14 осіб.

«За минулу добу зареєстровано 8 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», — зазначається в повідомленні.

Також з них 4 військовослужбовця перебувають на лікуванні у Рівненському військовому госпіталі. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

«На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 4 військовослужбовця (Львівська область — 3 особи та Рівненська — 1 особа). Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Україні за минулу добу кількість нових виявлених випадків коронавірусу COVID-19 знову знизилася і склала 735.

З 22 червня в Україні набувають чинності нові правила оцінювання готовності регіону до зняття карантинних обмежень, згідно з якими посилити карантин можуть в окремо взятому населеному пункті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: