У ЗСУ 10 випадків зараження коронавірусом за добу

Читать на русском
За минулу добу в Збройних аилах України зафіксували 10 нових випадків захворювання на коронавірус, четверо людей перебувають у медзакладах.

За минулу добу в Збройних аилах України зафіксували 10 нових випадків захворювання на коронавірус, четверо людей перебувають у медзакладах.

Про це повідомляє командування медичних сил ЗСУ.

«Станом на 10:00 20 червня в ЗСУ хворіє 137 осіб на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2. Всього за час пандемії одужало — 258 осіб, летальних випадків — 5. На ізоляції перебуває 387 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція найближчих три доби — 10 осіб. За минулу добу зареєстровано 10 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що четверо людей перебуває в закладах охорони здоров’я. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування.

На лікуванні вдома під наглядом медичної служби знаходиться 6 осіб. Стан здоров’я пацієнтів задовільний, спостерігається легкий перебіг захворювання.

Нагадаємо, з 22 червня в Україні набувають чинності нові правила оцінювання готовності регіону до зняття карантинних обмежень, згідно з якими посилити карантин можуть в окремо взятому населеному пункті.

Також повідомлялося, що за останню добу в Україні виявили 841 новий випадок захворювання коронавірусом, загальна кількість хворих наближається до 36 тисяч.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: